Deze bedrijven/organisaties gingen je voor
Hogeschool Rotterdam LogoGrow coaching LogoRijksoverheid LogoFonky LogoStichting Scherp LogoBdairy logo
Hogeschool Rotterdam LogoGrow coaching LogoRijksoverheid LogoFonky LogoStichting Scherp LogoBdairy logo

ons aanbod

Baseline Academy biedt bedrijven 12-uurs trainingen, boeiende lezingen en maatwerktrainingen om teams te versterken en te inspireren. Ontdek hoe onze programma’s uw organisatie naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Check Icon

Meer verbinding en synergie in je team

Check Icon

Collectief omgaan met tegenslagen

Check Icon

Individuele groei

Check Icon

De kracht van samenwerking en communicatie

Check Icon

Ownership en leiderschap

Wat kan je verwachten?

Vanuit onze ervaring weten we wat belangrijk is voor een team om goed te kunnen presteren om zo het maximale uit het team en het individu te halen.

Het collectief centraal stellen, verbinding, openheid, (persoonlijk) leiderschap en communicatie zijn de speerpunten van een goede samenwerking. Daarbij kijken we naar valkuilen voor zowel het team als individu, de krachten en de groeipunten.

wat onze partners zeggen

Langwerpige pijl
Langwerpige pijl
Langwerpige pijl
Langwerpige pijl

Wat onze partners zeggen

ONZE WERKWIJZE

Intake

intake gesprek

Kennismaken en de behoeftes en verwachtingen van beide kanten duidelijk maken. Wat is het beoogde resultaat? Hoe willen we dit samen bereiken? En hoe vullen we dit in?

Training

de training/workshop

Op basis van behoeftes hebben we een training op maat gerealiseerd om het beoogde resultaat te behalen. Rekening houdend met de groep, het bedrijf en de doelstelling.

Terugkoppeling

de terugkoppeling

Na de training bieden wij een terugkoppeling van onze observaties. Wat hebben wij gezien, waar liggen de groeikansen en hoe kan je als collectief verder om zo als team te excelleren.

bekijk de aftermovie

Benieuwd hoe de training eruitziet en wat je kunt verwachten? Bekijk hier de aftermovie voor een impressie van wat jij kunt ervaren.

wij zijn Baseline

Het team van Baseline Academy bestaat uit een team instructeurs met indrukwekkende expertises en achtergronden. Met hun jarenlange ervaring bij het korps mariniers en de Nederlandse Special Forces hebben zij bewezen te beschikken over uitzonderlijke kennis en vaardigheden.

Meer over ons

Contact ons

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je graag met ons in contact komen? Vul het formulier in met je vraag of verzoek, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. (Wij streven er naar om binnen 3 werkdagen te reageren.)

Check Icon
Bedankt! Je bericht is verzonden.
Waarschuwing icon
Er ging iets mis. Probeer het nog een keer

FAQ

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen. Hier vind je nuttige informatie om je vragen snel en gemakkelijk te beantwoorden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WELKE SOORT TRAININGEN BIEDEN JULLIE AAN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

We bieden zowel 12-uurs trainingen als lezingen aan. Je kunt ook je eigen training samenstellen met componenten zoals teambuilding, yoga, ademhalingsoefeningen, ijsbadworkshops, of kiezen voor een baseline traject om de groei en verbeterpunten van jouw bedrijf te ontdekken. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via deze link.

WIE GEEFT DE LEZINGEN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

Onze lezingen worden gegeven door Bert van Genderen, een ervaren Marinier, NLP-coach en voormalig lid van de speciale eenheden.

HOE WORDEN DE BEHOEFTEN VAN EEN BEDRIJF BEPAALD VOOR OP MAAT GEMAAKTE TRAININGEN?

Dropdown pijl

We beginnen met een intakegesprek om de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf te begrijpen.

WAT IS HET DOEL VAN DE DEBRIEFING NA EEN BEDRIJFSTRAINING?

Dropdown pijl

De debriefing bespreekt observaties, valkuilen en leerpunten na de training, om de gewenste resultaten te waarborgen.

Klikbare Pijl