FAQ

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen. Hier vind je nuttige informatie om je vragen snel en gemakkelijk te beantwoorden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WELKE SOORT TRAININGEN BIEDEN JULLIE AAN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

We bieden zowel 12-uurs trainingen als lezingen aan. Je kunt ook je eigen training samenstellen met componenten zoals teambuilding, yoga, ademhalingsoefeningen, ijsbadworkshops, of kiezen voor een baseline traject om de groei en verbeterpunten van jouw bedrijf te ontdekken. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op hier boven.

WAT ALS IK WEGENS ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN NIET KAN DEELNEMEN AAN DE 12-UURS TRAINING?

Dropdown pijl

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. In overleg bieden we je aan om het ticket door te schuiven naar een toekomstige editie. Zo krijg je de kans om op een later tijdstip alsnog de uitdaging aan te gaan.

IS DEZE TRAINING EEN GOEDE VOORBEREIDING VOOR DEFENSIE?

Dropdown pijl

Onze training is niet te vergelijken met een dusdanige opleiding en dient ook niet direct als voorbereiding. Wel gaat dit je inzichten geven in wat je wilt, ga je in gesprek met de instructeurs die een ruime ervaring hebben en kom je er, zeker op persoonlijk en mentaal vlak, wel achter waar je krachten liggen en waar je nog aan kan, en misschien wel zal moeten, werken. Geen directe voorbereiding dus, wel een waardevolle ervaring. Op persoonlijk en professioneel gebied.

Wat houdt de training precies in?

Dropdown pijl

De training is ontworpen om je terug te brengen naar je baseline en vanuit daar weer op te bouwen. Je gaat doormiddel van militaire methodiek door verschillende fases jezelf uitdagen en zo je baseline verleggen.

Wil je meer info? Klik hier voor The Baseline 12hrs pagina

Klikbare Pijl