Voor wie zijn deze lezingen bedoeld?

Onze lezingen zijn gericht op organisaties die streven naar weerbare en veerkrachtige teams, bedrijven die de persoonlijke ontwikkeling van het personeel prioriteren, en organisaties die streven naar individuen die eigenaarschap nemen en collectief vooruit willen.

Onze aangepaste workshops van Baseline bieden interactieve elementen, verhalen en oefeningen om deelnemers actief te betrekken, inzichten te versterken en een op maat gemaakte aanpak te bieden om specifieke valkuilen en groeipunten binnen de organisatie doeltreffend aan te pakken.

Hoofdinstructeur Bert op een moment van inspiratie tijdens een bedrijfstraining

bert van genderen

Met een indrukwekkende staat van dienst van 27 jaar bij het Korps Mariniers en speciale eenheden, heeft Bert niet alleen diverse militaire vaardigheden geperfectioneerd, maar heeft hij ook zijn pad naar persoonlijke groei bewandeld.

Met meeslepende storytelling deelt Bert zijn diepgaande ervaringen en inzichten over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zijn bevlogen missie binnen Baseline is niets minder dan het ontsluiten van jouw unieke potentieel.

Talen:

Onderwerpen

3 mannetjes met 1 leider voorop.

Leiderschap vanuit Special Forces Perspectief

We delen de principes van persoonlijk leiderschap, teamwork, aanpassingsvermogen en doelgerichtheid die we hebben geleerd tijdens onze Special Forces-training en laten zien hoe deze principes kunnen worden toegepast in zowel het bedrijfs- als het dagelijks leven.

Een poppetje in de stress.

van kwetsbaarheid naar verbinding

We voeren openhartige gesprekken waarin we onze eigen ervaringen en inzichten delen om het stigma rondom kwetsbaarheid te doorbreken en daadwerkelijke verbinding met collega's aan te gaan.

Stapsgewijs groeien

NLP en Persoonlijk Leiderschap

Onze ervaring binnen NLP, gecombineerd met die van de speciale eenheden, biedt praktische technieken voor effectieve communicatie, het begrijpen van gedragspatronen en het ontwikkelen van leiderschap, zowel voor individuen als teams.

Deelnemers tijdens de interactieve lezing.

Wat kun je verwachten?

Check Icon

Interactieve workshops met opdrachten en levendige verhalen uit onze Special Forces-ervaringen.

Check Icon

Praktische tools en strategie├źn voor het stellen van doelen, het bepalen van een missie en persoonlijke groei.

Check Icon

Open en eerlijke gesprekken om daadwerkelijk verbinding te maken.

Check Icon

Methodieken uit Special Forces-training die teamwork optimaliseren en synergie bevorderen.

Check Icon

Pas de workshop aan op de specifieke behoeften van uw bedrijf voor een gepersonaliseerde leerervaring.

Contact ons

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je graag met ons in contact komen? Vul het formulier in met je vraag of verzoek, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. (Wij streven er naar om binnen 3 werkdagen te reageren.)

Check Icon
Bedankt! Je bericht is verzonden.
Waarschuwing icon
Er ging iets mis. Probeer het nog een keer

FAQ

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen. Hier vind je nuttige informatie om je vragen snel en gemakkelijk te beantwoorden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WELKE SOORT TRAININGEN BIEDEN JULLIE AAN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

We bieden zowel 12-uurs trainingen als lezingen aan. Je kunt ook je eigen training samenstellen met componenten zoals teambuilding, yoga, ademhalingsoefeningen, ijsbadworkshops, of kiezen voor een baseline traject om de groei en verbeterpunten van jouw bedrijf te ontdekken. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via deze link.

WIE GEEFT DE LEZINGEN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

Onze lezingen worden gegeven door Bert van Genderen, een ervaren Marinier, NLP-coach en voormalig lid van de speciale eenheden.

HOE WORDEN DE BEHOEFTEN VAN EEN BEDRIJF BEPAALD VOOR OP MAAT GEMAAKTE TRAININGEN?

Dropdown pijl

We beginnen met een intakegesprek om de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf te begrijpen.

WAT IS HET DOEL VAN DE DEBRIEFING NA EEN BEDRIJFSTRAINING?

Dropdown pijl

De debriefing bespreekt observaties, valkuilen en leerpunten na de training, om de gewenste resultaten te waarborgen.

Klikbare Pijl