Vuisten tegen elkaar

Individuele groei

Deze training biedt een unieke kans om jezelf te ontdekken op een dieper niveau, zowel als individu en als teamlid. Onder uitdagende omstandigheden jezelf en je teamleden leren kennen op een unieke manier. Je eigen grenzen verleggen en valkuilen aanvallen.

Poppetjes die overwinning vieren

Samen Groeien

In deze training ga je de uitdaging aan samen met een groep gelijkgestemde collega's. Het doel is niet om te winnen, maar om samen te groeien en het beste uit jezelf en je team te halen. Samen door het stof gaan creëert een unieke band en een onvergetelijke ervaring.

Veiligheid Icon

Prioriteit: Veiligheid

Veiligheid staat bij Baseline Academy altijd voorop. Onze trainingen worden gegeven door deskundige instructeurs met medische achtergrond, en er is altijd EHBO-ervaring aanwezig om te zorgen voor een veilige omgeving.

Check Icon

Inzicht in groeipunten en valkuilen van het team en het individu

Check Icon

Verbinding en synergie in de groep na samen door het stof te zijn gegaan

Check Icon

Persoonlijk leiderschap en teamworkvaardigheden als groep

Check Icon

Van een groep individuen naar een hecht team gaan in 12 uur tijd

Check Icon

Een unieke en onvergetelijke ervaring met collega's.

Wat staat je te wachten?

Een unieke ervaring waar je als team nog lang op zult terugkijken. Elkaar en jezelf leren kennen onder uitdagende omstandigheden. Na een 12 uur durende intense ervaring in verbinding komen met jezelf en je teamleden. Een unieke uitdaging en een onvergetelijke ervaring.

wat onze partners zeggen

Langwerpige pijl
Langwerpige pijl
Langwerpige pijl
Langwerpige pijl

Wat onze partners zeggen

bekijk de aftermovie

Benieuwd hoe de training eruit ziet en wat je kan verwachten van de 12 uurs training? Bekijk hier de aftermovie die een inkijk geeft in wat jij kan ervaren.

ONZE WERKWIJZE

Intake

intake gesprek

Kennismaken en de behoeftes en verwachtingen van beide kanten duidelijk maken. Wat is het beoogde resultaat? Hoe willen we dit samen bereiken? En hoe vullen we dit in?

Training

de training/workshop

Op basis van behoeftes hebben we een training op maat gerealiseerd om het beoogde resultaat te behalen. Rekening houdend met de groep, het bedrijf en de doelstelling.

Terugkoppeling

de terugkoppeling

Na de training bieden wij een terugkoppeling van onze observaties. Wat hebben wij gezien, waar liggen de groeikansen en hoe kan je als collectief verder om zo als team te excelleren.

Contact ons

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je graag met ons in contact komen? Vul het formulier in met je vraag of verzoek, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. (Wij streven er naar om binnen 3 werkdagen te reageren.)

Check Icon
Bedankt! Je bericht is verzonden.
Waarschuwing icon
Er ging iets mis. Probeer het nog een keer

FAQ

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen. Hier vind je nuttige informatie om je vragen snel en gemakkelijk te beantwoorden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WELKE SOORT TRAININGEN BIEDEN JULLIE AAN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

We bieden zowel 12-uurs trainingen als lezingen aan. Je kunt ook je eigen training samenstellen met componenten zoals teambuilding, yoga, ademhalingsoefeningen, ijsbadworkshops, of kiezen voor een baseline traject om de groei en verbeterpunten van jouw bedrijf te ontdekken. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via deze link.

WIE GEEFT DE LEZINGEN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

Onze lezingen worden gegeven door Bert van Genderen, een ervaren Marinier, NLP-coach en voormalig lid van de speciale eenheden.

HOE WORDEN DE BEHOEFTEN VAN EEN BEDRIJF BEPAALD VOOR OP MAAT GEMAAKTE TRAININGEN?

Dropdown pijl

We beginnen met een intakegesprek om de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf te begrijpen.

WAT IS HET DOEL VAN DE DEBRIEFING NA EEN BEDRIJFSTRAINING?

Dropdown pijl

De debriefing bespreekt observaties, valkuilen en leerpunten na de training, om de gewenste resultaten te waarborgen.

Klikbare Pijl