Deze bedrijven/organisaties gingen je voor
Hogeschool Rotterdam LogoGrow coaching LogoRijksoverheid LogoFonky LogoStichting Scherp LogoBdairy logo
Hogeschool Rotterdam LogoGrow coaching LogoRijksoverheid LogoFonky LogoStichting Scherp LogoBdairy logo

Teambuilding Activiteiten

Bij Baseline streven we naar het versterken van teamdynamiek door middel van fysieke teambuilding activiteiten. Onze programma's bieden groepen de kans om samen te werken, effectief te communiceren en zich gezamenlijk in te zetten voor het collectief. Deze uitdagingen zijn gericht op het versterken van de onderlinge band binnen teams en het voorbereiden van teams op samenwerking in uitdagende situaties, met aandacht voor het niveau van de groep en de intensiteit van het programma.

wat onze partners zeggen

Langwerpige pijl
Langwerpige pijl
Langwerpige pijl
Langwerpige pijl

Wat onze partners zeggen

Ijsbaden workshop

Onze instructeurs brengen ruime ervaring met diverse ademhalingstechnieken, waaronder de befaamde Wim Hof-methode. Het nemen van een ijsbad biedt een unieke ervaring die niet alleen bijdraagt aan persoonlijke groei en euforie, maar tevens de onderlinge band binnen het team versterkt.
Deze waardevolle leerervaring helpt bij het beheersen van acute stress doormiddel van focus en ademhaling waarbij de teamband wordt versterkt door het gezamenlijk aangaan van een unieke uitdaging en het behalen van een persoonlijke overwinning.

ONZE WERKWIJZE

Intake

intake gesprek

Kennismaken en de behoeftes en verwachtingen van beide kanten duidelijk maken. Wat is het beoogde resultaat? Hoe willen we dit samen bereiken? En hoe vullen we dit in?

Training

de training op maat

Op basis van behoeftes hebben we een training op maat gerealiseerd om het beoogde resultaat te behalen. Rekening houdend met de groep, het bedrijf en de doelstelling.

Terugkoppeling

de terugkoppeling

Na de training bieden wij een terugkoppeling van onze observaties. Wat hebben wij gezien, waar liggen de groeikansen en hoe kan je als collectief verder om zo als team te excelleren.

bekijk de aftermovie

Benieuwd hoe de training eruitziet en wat je kunt verwachten? Bekijk hier de aftermovie voor een impressie van wat jij kunt ervaren.

aanraders

Check Icon

IJsbad + Yoga

Check Icon

Teambuilding + Ademhaling

Check Icon

Workshop + Yoga

Check Icon

Lezing + Teambuilding + Yoga/Ademhaling

Baseline traject

We faciliteren op maat gemaakte trajecten voor bedrijven en teams, waarbij we starten met een diepgaande analyse van behoeften en uitdagingen. Samen met u als partner, ontwikkelen we een op maat gemaakt traject gericht op zowel individuele ontwikkeling als teamcohesie.

Onze focus ligt op het verbeteren van samenwerking, communicatie en verbinding binnen uw team, terwijl we valkuilen identificeren en groeikansen benutten. Dit resulteert in de vorming van een sterker en meer verbonden team.

Contact ons

Heb je behoefte aan meer informatie of wil je graag met ons in contact komen? Vul het formulier in met je vraag of verzoek, en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. (Wij streven er naar om binnen 3 werkdagen te reageren.)

Check Icon
Bedankt! Je bericht is verzonden.
Waarschuwing icon
Er ging iets mis. Probeer het nog een keer

FAQ

Ontdek de antwoorden op veelgestelde vragen. Hier vind je nuttige informatie om je vragen snel en gemakkelijk te beantwoorden. Mocht je toch nog hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

WELKE SOORT TRAININGEN BIEDEN JULLIE AAN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

We bieden zowel 12-uurs trainingen als lezingen aan. Je kunt ook je eigen training samenstellen met componenten zoals teambuilding, yoga, ademhalingsoefeningen, ijsbadworkshops, of kiezen voor een baseline traject om de groei en verbeterpunten van jouw bedrijf te ontdekken. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via deze link.

WIE GEEFT DE LEZINGEN VOOR BEDRIJVEN?

Dropdown pijl

Onze lezingen worden gegeven door Bert van Genderen, een ervaren Marinier, NLP-coach en voormalig lid van de speciale eenheden.

HOE WORDEN DE BEHOEFTEN VAN EEN BEDRIJF BEPAALD VOOR OP MAAT GEMAAKTE TRAININGEN?

Dropdown pijl

We beginnen met een intakegesprek om de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf te begrijpen.

WAT IS HET DOEL VAN DE DEBRIEFING NA EEN BEDRIJFSTRAINING?

Dropdown pijl

De debriefing bespreekt observaties, valkuilen en leerpunten na de training, om de gewenste resultaten te waarborgen.

Klikbare Pijl