Inhoudsopgave

Dropdown pijl

Hoe kan ik me inschrijven voor een training?

Dropdown pijl

Je kunt je inschrijven voor onze trainingen door via de tickets pagina naar het aanmeldingsformulier te gaan en die in te vullen en daarna via de gewenste manier het inschrijfgeld te betalen.

Waar worden de trainingen gehouden?

Dropdown pijl

Wat is de achtergrond en ervaring van jullie instructeurs?

Dropdown pijl

Onze instructeurs zijn hoogopgeleide professionals met diverse achtergronden en ervaring in verschillende vakgebieden, waaronder de Nederlandse Special Forces, Yoga, NLP en coaching. Voor meer informatie kan je de verhalen lezen op de over ons pagina.

Wat als ik wegens onvoorziene omstandigheden niet kan deelnemen aan de 12-uurs training?

Dropdown pijl

Neem zo snel mogelijk contact met ons op. In overleg bieden we je aan om het ticket door te schuiven naar een toekomstige editie. Zo krijg je de kans om op een later tijdstip alsnog de uitdaging aan te gaan.

Hoe regel ik vervoer voor de 12-uurs training?

Dropdown pijl

Het regelen van vervoer naar onze locatie is de verantwoordelijkheid van de deelnemers. Wel wordt er een groepsapp gemaakt met de deelnemers waarin wij demogelijkheid voor carpooling stimuleren.

Hoe kan de 12-uurs training voor persoonlijke groei bijdragen aan professionele ontwikkeling?

Dropdown pijl

Bij Baseline geloven wij dat persoonlijke groei en professionele ontwikkeling altijd hand in hand gaan. Buiten de persoonlijke groei geeft de 12 Hours specifiek meer inzicht in leiderschap, persoonlijk leiderschap, communicatie, teamwork en doorzettingsvermogen.

is deze training een goede voorbereiding voor defensie?

Dropdown pijl

Onze training is niet te vergelijken met een dusdanige opleiding en dient ook niet direct als voorbereiding. Wel gaat dit je inzichten geven in wat je wilt, ga je in gesprek met de instructeurs die een ruime ervaring hebben en kom je er, zeker op persoonlijk en mentaal vlak, wel achter waar je krachten liggen en waar je nog aan kan, en misschien wel zal moeten, werken. Geen directe voorbereiding dus, wel een waardevolle ervaring. Op persoonlijk en professioneel gebied.

Bieden jullie certificaten of accreditaties na afronding van bedrijfstrainingen?

Dropdown pijl

Ja, zowel voor bedrijfstrainingen als particuliere trainingen reiken wij certificaten uit. Dit certificaat dient niet alleen als officiële erkenning, maar ook als tastbare herinnering aan een bijzondere dag en iets om trots op te zijn.

Wat houdt de 12-uurs training precies in?

Dropdown pijl

De training is ontworpen om je terug te brengen naar je baseline en vanuit daar weer op te bouwen. Je gaat doormiddel van militaire methodiek door verschillende fases jezelf uitdagen en zo je baseline verleggen.

Wil je meer info? Klik hier.

Hoeveel deelnemers kunnen zich inschrijven voor de 12-uurs training?

Dropdown pijl

We bieden ruimte voor maximaal 25 deelnemers per open inschrijving voor de 12-uurs training.

Wat is de prijs van een ticket voor de 12-uurs training voor particulieren?

Dropdown pijl

Een ticket voor de 12-uurs training kost €195 voor een enkeling.

Wat houdt de persoonlijkheidstest in die bij aanmelding wordt verstrekt?

Dropdown pijl

De persoonlijkheidstest biedt inzicht in jouw persoonlijkheid en is een waardevol onderdeel van de voorbereiding op de training.

Zijn er specifieke vereisten voor deelname aan jullie trainingen?

Dropdown pijl

Bij Baseline Academy staat veiligheid voorop. Daarom hebben we een zorgvuldige lijst samengesteld om risico's te minimaliseren en om vast te stellen of je fysiek gereed bent voor de training. Bekijk de lijst hier.

Wat moet ik meebrengen voor de trainingen?

Dropdown pijl

We voorzien deelnemers vooraf van een briefing met alle benodigde informatie, inclusief wat je moet meebrengen voor de training. Over het algemeen raden we sportkleding aan wat comfortabel zit.

Welke effecten kan men verwachten na de 12-uurs training voor particulieren?

Dropdown pijl

Na de 12-uurs training voor particulieren beloven wij een transformatieve ervaring. Je ontwikkelt niet alleen een nieuw perspectief op je eigen capaciteiten, maar krijgt ook diepgaand inzicht in je ware zelf en je persoonlijke doelen. Ontdek en benut je mentale kracht, wat resulteert in verbeterde discipline, doorzettingsvermogen en teamworkvaardigheden.

Wat deze ervaring extra bijzonder maakt, is de unieke kans om samen met gelijkgestemde individuen te groeien. Het behalen van deze training vertegenwoordigt niet slechts een tijdelijke prestatie; het is een blijvende overwinning waar je levenslang trots op kunt zijn. Dit opent deuren naar vernieuwde zelfontdekking en empowerment, waardoor je met hernieuwde kracht de uitdagingen in zowel je professionele als persoonlijke leven kunt aangaan.

Welke soort trainingen bieden jullie aan voor bedrijven?

Dropdown pijl

We bieden zowel 12-uurs trainingen als lezingen aan. Je kunt ook je eigen training samenstellen met componenten zoals teambuilding, yoga, ademhalingsoefeningen, ijsbadworkshops, of kiezen voor een baseline traject om de groei en verbeterpunten van jouw bedrijf te ontdekken. Kortom, genoeg keuzemogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via deze link.

Wie geeft de lezingen voor bedrijven?

Dropdown pijl

Onze lezingen worden gegeven door Bert van Genderen, een ervaren Marinier, NLP-coach en voormalig lid van de speciale eenheden.

Hoe worden de behoeften van een bedrijf bepaald voor op maat gemaakte trainingen?

Dropdown pijl

We beginnen met een intakegesprek om de specifieke behoeften en doelen van het bedrijf te begrijpen.

Wat is het doel van de debriefing na een bedrijfstraining?

Dropdown pijl

De debriefing bespreekt observaties, valkuilen en leerpunten na de training, om de gewenste resultaten te waarborgen.

Hoe kan een bedrijf de impact meten na het volgen van jullie bedrijfstrainingen?

Dropdown pijl

Wij werken met een 3 stappen systeem. Een intakegesprek, de training op maat en een evaluatiemoment. Om duurzame impact te maken zullen wij dus ook na de training onze observaties delen en zorgen dat hier concrete actiestappen en groeipunten uit volgen.

Klikbare Pijl